Cautare

8071 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (3.43 secunde)
- In timp ce liberalii, talonati de Iohannis in calitate de sustinator (ca membru nu poate fi ) s-au intrecut in mitinguri triumfaliste cu angajamente greu (daca nu imposibil) de tinut, PSD a preferat vizitele de lucru ale liderilor Dragnea si Dancila, insotiti de cei mai merituosi ministri, in cursul carora s-au evocat viitoarele masuri guvernamentale menite sa intareasca pozitia Executivului.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. ... Vremelnic, dreapta politica de dupa ’90 a locuit si ea aici, prin reprezentantul sau Emil Constantinescu.
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica. Fiecare dintre cei doi a facut apel la electoratul formatiunii politice adverse sa-l voteze.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
Corneliu Vadim Tudor este foarte sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din toamna inca din primul tur. ... "Eu in toamna voi castiga alegerile prezidentiale din turul intai", sustine Vadim Tudor. ... Ii fac la Golden Blitz un cabinet frumos acolo si sta acolo", a mai spus Vadim Tudor.
Liderul social-democrat avertizeaza ca "in timpul campaniei Traian Basescu si unii lideri PD-L vor trimite cantece de sirena catre pesedisti, spunandu-le: nu va faceti griji, veti ramane la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale".
Liderul PSD Mircea Geoana spune ca actualul guvern nu este "la inaltimea imensei majoritati si a fortei politice pe care o reprezinta insumat PSD si PD-L" si ca exista "intr-un fel, o abandonare a independentei de gandire economica".
Secretarul general al PNL Radu Stroe a declarat ieri ca liderul partidului Crin Antonescu (foto) isi va lansa luni programul pentru alegerile prezidentiale. Stroe a afirmat ca Antonescu isi va lansa platforma de candidat la prezidentiale, luni, la ora 17. 00, la Palatul Parlamentului.
Primul tur al alegerilor prezidentiale ar putea sa se desfasoare pe 22 noiembrie, iar al doilea tur ar putea fi organizat la doua saptamani distanta, respectiv in data de 6 decembrie.
Intr-un interviu acordat cotidianului Romania libera, prim-vicepresedintele PDL spune ca democrat-liberalii isi vor vor lansa candidatul la prezidentiale, imediat dupa alegerile generale din 2012.
Conventia Nationala Extraodinara a PD a decis schimbarea de directie doctrinara, de la curentul social-democrat la cel popular, si a luat cea dintai decizie majora in acest sens prin retragerea formatiunii politice din Internationala Socialista si din Partidul Socialistilor Europeni.
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
Inca probabila demisie a presedintelui Basescu, o demisie in care liberalii vad o cacealma si la care democratii nu cred ca se va ajunge, ii pune pe liderii politici in situatia de a-si anunta candidaturile la Presedintie in eventualitatea in care anticipatele ar avea loc.
Presedintele interimar, Nicolae Vacaroiu, si-a inceput in forta mandatul de presedinte interimar.
Consilierul de stat in cadrul Departamentului juridic al Administratiei prezidentiale Silviu Barbu a cerut presedintelui Traian Basescu sa-l elibereze din functie si a solicitat CSM incetarea detasarii sale la Cotroceni.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca guvernul PSD-PDL nu va functiona, asa cum nu merge caruta la care un cal trage "hais", celalalt "cea", iar "vizitiul" nu stie unde trebuie sa ajunga si ca a ajuns iar la putere "emanatia Revolutiei", FSN-ul."Guvernul PSD-PDL e un guvern nascut din disperarea PSD de a ajunge la putere cu orice pret si din vointa lui Traian Basescu de a-si anihila adversarul in vederea alegerilor prezidentiale.
Principele Radu de Hohenzollern-Veringen (foto) si-a anuntat ieri, la Palatul Elisabeta, candidatura la alegerile prezidentiale. De altfel, inca din data de 5 aprilie, intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, principele Radu nu a exclus aceasta posibilitate.
Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PD-L, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna.
Toti comentatorii s-au grabit sa ia in discutie doua dintre fumigenele Elenei Udrea, prima legata de succesorul lui Traian Basescu la Cotroceni si a doua despre daramarea zidului Parlamentului.
google-analytics.com